Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rolls Royce for NMT 450

TROMSØ: Benefon lanserer i disse dager en ny eksklusiv mobiltelefon til NMT-450-nettet. Inntil fem dagers driftstid på standardbatteriene, forbedret talekvalitet og vibrerende ringevarsel er hva produsenten kan tilby.

BENEFONSPICA.gif
Benefon har med sin nye eksklusive modell Spica NMT 450i, fått fram en telefon i det absolutte toppsjiktet når det gjelder størrelse, vekt, batterikapasitet, tilleggsutstyr og muligheter.

Laaang driftstid
Med et standardbatteri på 850 milli Ampere timer (mAh) veier telefonen 240 gram og kan brukes inntil fem døgn i standby. Taletiden er da på inntil 130 minutter.

For de brukere som har behov for ekstra batterikapasitet, leveres et kraftbatteri på 1600 mAh. Drifts- og taletiden fordobles dermed. Telefonen med kraftbatteriet kan stå i standby i inntil ti døgn uten å være i kontakt med lader.

For bilmontering har Benefon en separat radioforsterker, som gir inntil 15 Watts utgangseffekt på telefonen. Dette gir adskillig bedre mulighet for kontakt under vanskelige forhold.

Nummervisning
– Telefonen er blant annet forberedt for visning av nummer, når Telenor Mobil tilbyr denne tjenesten til NMT-450-nettet fra høsten av, sier eksportsjef for Skandinavia hos Benefon, Merja Sipiläinen-Kuhlberg, til Dagens Telecom.

De siste seks numrene brukeren har ringt, lagres i hurtigminnet i telefonen.

Tegnruta er stor og godt oversiktlig med grafisk visning av feltstyrke og batterikvalitet. Tastene er felt ned, med god avstand imellom.

Bedre talekvalitet
Produsenten har blant annet forbedret talekvaliteten med et nytt audiofilter som blir aktivert automatisk under dårlige sende og mottaksforhold. Det dynamiske Støy Filteret (DNF) gir i følge produsenten vesentlig bedre talekvalitet.

Telefonen er beregnet for profesjonelle brukere. Den er forberedt for data- og telefaksoverføring. Prisen vil være i overkant av 10.000 kroner.

Vi kommer om kort tid til å presentere en test av telefonen i Nordens største mobiltelefontest som fortløpende blir oppdatert i Dagens Telecom.
Stikkord: Mobil