Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Munthe ut av NetCom

OSLO: Gert W. Munthe har overraskende sagt opp sin stilling som adm. direktør for NetCom. Terje Christoffersen (bildet) overtar som nye toppsjef senest 3. juni.

Christoffersen, Terje
Gert W. Munthe har ledet NetCom siden de åpnet nettet sitt i 1993. Det er en meget godt betalt stilling han forlater. Bare de opsjoner han kan innløse nå og 1. april har en verdi på 8,6 millioner kroner. NetCom har nådd en årsomsetning på 1,7 milliarder kroner.

Familiær tilknytning
Munthe går imidlertid til toppstillingen i Alpharma Inc. – et farmasifirma med 3,8 milliarder kroner i omsetning og 2600 ansatte.

Munthe har lenge hatt familiær tilknytning til farmasøytisk industri. Det er hans svigerfar og styrefomann i Alpharma, Einar W. Sissener, som står bak ansettelsen.

Sterk ny leder
I Terje Christoffersen (45) får NetCom en ny leder som er en av de mest erfarne IT-ledere i Norge. For tiden er Terje Christoffersen engasjert som viseadm. direktør i Telenor Bedrift under Fredrik Baksaas. Terje Christoffersen har tidligere jobbet i IBM og var en framgangsrik Norden-sjef for HP i noen noen år. I 1996 gjennomførte Christoffersen en snuoperasjon av Santech Micro Group der han sluttet i fjor.

Stikkord: Mobil