Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Etterlater sjelen i NetCom

OSLO: – Jeg legger igjen sjelen min i NetCom. Men jeg føler at jeg forlater selskapet med flagget til topps, sier adm. direktør Gert W. Munthe (bildet) til Dagens Telecom.

Arkiv
– NetCom er i godt driv og i ferd med å komme i overskuddsdrift etter en tøff oppbyggingsperiode. Så selv om 4. kvartal var noe svakere enn vi hadde håpet, føler jeg at jeg forlater et spennede og veldrevet selskap. NetCom har vært et hjertebarn for meg og jeg føler en stor tomhet akkurat i dag, sier Gerth W. Munte.

Tilbake til medisin
Når Gert W. Munthe nå går til toppstillingen i Alpharma Inc vender han tilbake til medisins industri. Han jobbet i Haslund og så Nycomed før han kom til NetCom. Det er Munthes svigerfar Einar W. Sissener som er styreformann i Alpharama. Selskapet hadde i 1997 3,8 milliarder kroner i omsetning og et resultat på 132 millioner kroner. For Munthe er det et klart steg oppover på karrierestigen.

Han opplyser at han gradvis vil tre ut av NetCom i mai og at han vil flytte til Alparamas hovedkontor i New York etter hvert. Farmasiselskapet har delt hovedkontor i Oslo og New York.

Flytende overgang
Etter det vi erfarer har Telenor Bedrift. ikke valgt å sette den nye toppsjefen i NetCom, Terje Christoffersen, på dør fra dag en. Han vil fortsette i Telenor Bedrift ennå noen uker framover.

Vi skulle tro at den smule erfaring Munthe hare fått fra NetCom ikke er noe drawback i hans nye stilling.

Stikkord: Mobil