Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Geelmuyden Krise

TELEGRAM: Fem av de ansatte i Geelmuyden Kiese har sagt opp jobbene sine. Morten Woldsdal starter nå eget selskap og tar blant annet med seg Tom Hauge, som tidligere jobbet i Apple Norge og som også har vært leder av Spray GK.

Spray GK ble startet opp av Geelmuyden Kiese i samarbeide med det svenske multimediaselskapet Spray International Group og Tom Hauge ble ansatt som leder.

Morten Woldsdal har valgt å slutte i Geelmuyden Kiese for å starte opp for seg selv, og han tar med seg fire andre. Foruten Hauge skal også Rune Brynhildsen, Jan Erik Fåne og Henning Cook slutte i medieselskapet.

Større frihet
– Som leder trenger jeg større grad av frihet enn det er rom for i Geelmuyden Kiese, sier Woldsdal til Nettavisen.

Det skal ikke være konflikter mellom de fem som slutter og ledelsen i selskapet.