Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil e-post adresse

TELEGRAM: Ved hjelp av en ny Internett-tjeneste kan du nå bruke din elektroniske postkasse uten å ha tilgang til din egen PC. Organizer Mailservice på Internett gir deg mulighet til å lese og sende e-post fra hvilken som helst PC med Internett. Du trenger bare din e-postadresse og ditt passord.

Tanken om en mobil e-postadresse er ikke ny, men eksisterende systemer krever datateknisk innsikt.

– Vi ønsket å lage en tjeneste som gjorde det mulig for alle å få tilgang til sin e-post – uansett hvor du befinner seg i verden. Med Organizer Mailservice trenger du bare sin egen e-postadresse og sitt passord for å få full tilgang til sin elektroniske postkasse, sier daglig leder Karsten Ersland i norske Net Solutions.

Enkelt på web
– E-posten presenteres som en Web-side, og du kan lese og svare på all ny post. Vi antar at den mobile e-postadressen vil gøre hverdagen enklere for alle som ønsker å bruke postkassen sin andre steder enn på kontoret eller skolen, sier Ersland.

Net Solutions har ikke markedsført tjenesten, men ifølge selskapet har mange funnet frem til websiden og bruker den aktivt. Tjenesten er gratis.

Organizer Mailservice finner du på:
http://www.organizer.net