Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ElTele forhandler i Paris

OSLO: Styreformann Per Morten Torvildsen (bildet) i ElTele forhandler i Paris denne uka. Han håper stadig på å få undertegnet en kontrakt med France Telecom før månedsskiftet. France Telecom ønsker å kjøpe seg inn i ElTele-gruppen.

Torvildsen, Per Morten
Viseadm. direktør i ElTele Øst, Frank Skoglund, bekrefter at en stadig har tro på at avtalen med France Telecom skal være undertegnet før første mars.

– Med det helt første regner vi med en avklaring, sa adm. direktør Per Morten Torvildsen i ElTele Øst til Dagens Telecom i begynnelsen av februar. Torvildsen er også styreformann for hele ElTele-gruppen.

Fra France Telecoms side regnet en med en avtale i slutten av februar.

– Vi har interessante samtaler med ElTele, og jeg håper vi kommer til enighet i løpet av februar, sa France Telecoms talskvinne Monique Moullé-Zetterstrøm.

Forhandler
Det er ikke kjent hva en avtale mellom partene vil innebære, men det er ventet at France Telecom vil kjøpe seg relativt solid inn i ElTele. Adm. direktør . Per Morten Torvildsen ventes hjem fra en serie møter i Paris onsdag.

ElTele gruppen har tidligere varslet at de vil satse offensivt på bredbåndskommunikasjon, og vil investere mellom 100 og 200 millioner kroner i ny infrastruktur og oppbygging av nye tjenester.

Stikkord: Mobil