Annonse


Netscape satser på Sybase

Samarbeidet mellom Netscape og Sybase integrerer to av de teknologiene som må til for at bedriftene skal kunne legge ut applikasjoner på webben.

Netscape bidrar med sin Internett applikasjonsserver, Netscape Application Server 2.0, som kom på på plass da Netscape kjøpte utviklingsselskpet Kiva.

Sybase PowerSite Enterprise 1.0 bidrar med sitt integrert web utviklingsmiljø for bedriftsomfattende applikasjoner.

Nettbasert
Netscape Application Server 2.0 skal samarbeide sømløs interoperabilitet med PowerJ Enterprise Version 2.0, Sybases Java utviklingsverktøy på bedriftsnivå, Java utviklingsverktøy og PowerDesigner, Sybase sitt integrerte design verktøysett for bygging av databaser og datavarehus.

Annonse


Denne kombinasjonen gir utviklere en rekke applikasjons- utviklingsverktøy spesielt utviklet for selskaper som ønsker å gjøre forretninger på nettet.

Samarbeid
Bedrifter skal kunne utvikle komplekse web-baserte applikasjoner ved å bruke PowerSite, og enkelt anvende disse applikasjonene direkte på Netscape Application Server 2.0.

De to selskapene planlegger å levere et miljø som vil øker utvikleres produktivitet betydelig, blant annet ved at flere utviklere kan jobbe sammen og ved at designere og innholdsleverandører kan levere komplette, integrerte applikasjoner.

Utvikling og distribusjon
– Våre kunder søker ’best-of-breed’ løsninger som de kan bygge sine bedriftsapplikasjoner rundt, sier Keng Lim, vise direktør i Application Server Platform Division ved Netscape Communications Corporation i en pressemelding.

– PowerSite gir en utviklingsmodell og Netscape Application Server 2.0 distribuerer resultatet til bruk i hele bedriften. Denne kombinasjonen gir et svært rikt og produktivt miljø for nye applikasjoner på bedrifts- og konsernnivå, hevder Lim.

Nyttig kombinasjon
-Kombinasjonen av Sybase sin åpne teknologi og Netscapes applikasjonsserver gjør kunder i stand til å nærme seg Internett teknologien og bygge, administrere og anvende høy-volum, transaksjonsbaserte applikasjoner til foretaks intranett, omfattende extranett og bedriftskritiske Internett applikasjoner, sa Bob Zurek, vise direktør for web utviklingsverktøy hos Sybase.