Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kontraktstabbe av Alcatel

OSLO: Alcatel Telecom Norway og informasjonsdirektør Ole Magnus Grønli (bildet) gikk mandag klokka 12.37 ut med melding om at selskapet hadde inngått en kontrakt på 22 millioner kroner med Great Northern Telegraph Company. Et par timer senere benekter de at kontrakten er inngått.

Grønli, Ole Magnus
I en svært knapp melding, som er sendt ut via nyhetsbyrået NewsWire, heter det at «avtalen er dessverre ennå ikke i havn».

– Dette er pinlig for oss. Saken er rett og slett et arbeidsuhell fra vår side. Vi har ikke bevisst prøvd å lure verken Oslo Børs eller den norske pressen, sier informasjonsdirektør Ole Magnus Grønli til Dagens Telecom.

Grønli sier at de vil komme tilbake med mere informasjon om kontrakten når denne foreligger.

Dansk krav
Etter det Dagens Telecom erfarer, er det danske Great Northern Telegraph Company som har krevd at børsmeldingen skal trekkes tilbake. Dette skyldes at Alcatel mangler en underskift på kontrakten før den gjøres aktiv.
Annonse
Stikkord: Mobil