Gates, Bill NY2

Annonse


“Paier de rike!”

Gates, Bill NY2Noel Godin er 52 år gammel, han har utgitt bøker (Krem og straff), skrevet filmhistorie, spilt i filmen “Belgiernes seksuelle liv”, og han er glad i paier. Glad i å gi dem til andre. Uten varsel og rett i trynet.

Kakekrig
Nylig kastet han en pai på Bill Gates i en gate i Brüssel. Gates kommenterte tørt at det verste med hendelsen var at paien ikke smakte godt en gang.

I et kremintervju med den amerikanske nettavisen Netly News sier Godin at han er med i en gruppe som har erklært kakekrig mot alle ubehagelige kjendiser. Tidligere har de bombet en fransk kulturminister, skuespillere og fjernsynskjendiser.

Kaker mot forurensning
– Bill Gates var på toppen av vår hitliste. På en måte er han en hersker i denne verden, og fordi han tilbyr sin intelligens, sin gode fantasi og sin styrke til de styrende, og til verden som den er i dag – glitrende, urettferdig og forurensende. Han kunne ha vært en visjonær, men han foretrekker å være en lakei for de styrende, sier Godin.

Annonse


– Hans makt er mer effektiv og større en mange regjeringers. Så Bill Gates var på toppen på listen over våre ønskete ofre. Angrepet på ham var symbolsk, det er rettet mot hierarkisk makt i seg selv. Vårt krigsrop var: La oss paie! La oss paie! La oss paie det forurensende grynet!

Tyster
Godin sier at som regel er det personer rundt offeret som er villig til å lekke informasjoner. Han hevder at de fikk opplysninger fra en ukjent person i Microsofts avdeling i Belgia om hvor Gates ville befinne seg. Og Godin føyer til at det vil more dem godt om staben i Microsoft ser på hverandre og lurer på hvem det er som var forræderen.

Godin sier at personen tidligere likte Gates svært godt, men at han nå mente at Gates hadde godt av å bli jekket ned, og se litt mer av virkeligheten i øynene.

Bare fyll
Den belgiske gruppen kaller seg selv “komiske terrorister”. Etter meldinger fra Paris, der Gates møtte den franske statsministeren Lionel Jospin dagen før, så visste de at Gates omga seg med fem bevæpnete livvakter. 30 personer var med på komplottet, og fire/ fem paier av totalt 30 stykker traff offeret.

Godin var selv ikke med på selve kakekastingen. Han er så kjent og beryktet i Belgia at han øyeblikkelig ville ha blitt stoppet. Den viktigste forberedelsen før de traff Gates var et godt inntak av det meget sterke belgiske trappister-ølet,, for å sikre at humøret var på topp.

Dette er “Kaken”
– Vi er late, sier Groucho Marx-terroristen Noel Godin. Vi kjøpte ferdige kakebunner i et lite bakeri før vi bombet Bill Gates. Før vi kastet kaker sikrer vi oss alltid at det ikke er noen harde gjenstander som kan skade offeret. Paien skal alltid leveres ansikt til ansikt!
Den belgiske gruppen av “komiske terrorister” har satt følgende på svarteliste: Tony Blair, Bill Clinton, Paven, Demi Moore, scientologer som Tom Cruise og John Travolta, evangelisten Bill Graham.

Annonse


Annonse


Annonse