Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hvem lager hjemmesidene for meg?

Det finnes hundrevis av mer eller mindre seriøse bedrifter som påtar seg oppdrag innenfor design og utvikling av web-løsninger. Dagens Telecom skal ikke vurdere disse opp mot hverandre, men vil gi dere et par linker til gode oversikter over disse firmaene.

Et godt tips kan være å finne sider på nettet du liker, og så prøve å finne ut hvem som har utviklet disse. Står det ikke oppgitt på sidene er det ikke verre enn å ringe bedriften for å spørre. På denne måten finner du også ut om de er fornøyde med sin leverandør.

Store kostnader
Utvikling av hjemmesidene til en bedrift kan koste fra et par tusenlapper til flere millioner, selvsagt avhengig av hvilken grad av funksjonalitet og fancy duppedingserier man ønsker seg.

De fleste webprosjekter har en tendens til å balle på seg i det uendelige dersom de ikke er godt planlagt på forhånd. Sørg for klare rammer, og ikke minst; fast pris. Vær svært forsiktig med å gå inn på timebasert betaling av utviklingen!

Kvasirs oversikt over:
  • Gratis internettjenester
  • Gode websider (Her kan du knabbe masse gode tips!
  • Tekniske tips for utvikling av web-sider
  • Nybegynnerguider
  • Firmaer som tilbyr internettjenester
  • Firmaer som tilbyr konsulenthjelp
  • Aksessleverandører
  • Firmaer som tilbyr web-produksjon