Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stadig GSM-problemer i Oslo

OSLO: Telenor hadde fortsatt store problemer med GSM-nettet i Oslo ved 16-tiden fredag. En av sentralene i Oslo falt ut ved 14.15-tiden og det førte til det reneste kaos. – Vi jobber på spreng med saken, sier Elisabeth Gjølme.

– Vi håper å få lokalisert og reparert feilen så snart som mulig. Problemet er stort sett innenfor Ring 2 (bykjernen), og det virker som om det kan være enklere å ringe til en GSM-telefon enn fra den. Og dette problemet gjelder altså bare GSM-nettet, opplyser Elisabeth Gjølme i Telenor Mobil.

Problemer i kø
Telenor visste ikke nøyaktig hva som var galt med GSM-senderen da Dagens Telecom var i kontakt med dem fredag ettermiddag.

Telenor hadde også andre problemer denne fredagen, da sammenslåingen med Telia gikk fløyten: Flere kunder med Ring Kontant-abonnement hadde også problemer med å få ringt denne ettermiddag.
Stikkord: Mobil