Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Merkantildata med nytt godt år

OSLO: Merkantildata og Adm. Direktør Tom Adolfsen (bildet) hadde i fjor et resultat før skatt på 183,6 millioner kroner. Dette gir en økning på 74,9 prosent sammenlignet med året før. Omsetningen i samme periode var på nærmere 400 millioner kroner.

Adolfsen, Tom 2.gif
Selskapet har i løpet av fjoråret arbeidet for å styrke sin posisjon som leverandør i det skandinaviske ICT-markedet. Oppkjøp og fusjoner, ikke minst fusjonen med Complet i Danmark, har bidratt til at selskapet nŒ stŒr sterkere i dette markedet.

Nye krav
– Et endret marked tvinger leverandørene til å investere ytterligere i kunnskaps- og tjenestesektoren. Brukerne ser ICT-investeringen som en helhet og forventer at leverandørene tar et totalansvar og implementerer fullstendige løsninger, hevdes det i en melding fra Merkantildata.

Styret i Merkantildata forventer at 1998 vil gi ytterligere fremgang i både omsetning og resultat for konsernet.