Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Klarte ikke å oppnå enighet

OSLO: – De videre forhandlingene om en mulig sammenslåing av Telenor og Telia er avsluttet uten resultat. Avslutningen av forhandlingene har sammenheng med at vi ikke har lykkes i å oppnå enighet om et opplegg som ivaretar de norske interesser i et sammenslått selskap, opplyser samferdselsminister Odd Einar Dørum.

Avslutningen er i samsvar med de råd som et samlet Telenor har gitt til Telenors eier, opplyser Dørum i en offesiell melding fra Samferdselsdepartementet fredag formiddag.

– For å føre forhandlingene om en mulig sammenslåing av de to selskapene er det nødvendig at det er etablert et grunnlag for forhandlingene som gir tilstrekkelig trygghet for at partene er innstilt på å oppnå en likeverdig og balansert tverrnasjonal løsning. Det er dessverre ikke oppnådd enighet om et slikt grunnlag, sier Dørum i meldingen.

Se også:

Stikkord: Mobil