Annonse


Nye oppkjøp av Tele Danmark

Den siste selskapet som har kastet sine øyne på Tele Danmark er aksjespekulantene i Brandes Investment Partners fra California, melder den danske næringsavisen Børsen.

9 millioner aksjer
Dette selskapet har nylig kjøpt 9 millioner aksjer. Dette tilsvarer 6.87 prosent av aksjene i det danske telekonsernet. Brandes Investment er et selskap som henvender seg spesielt til pensjonister, og tilbyr å ta forvalte deres formuer.

35.000 forskjellige eiere
En annen stor finansgruppe i Tele Danmark er The Capital Group, som skal ha 5,03 prosent av selskapet. Til sammen har hovedaksjonæren Ameritech og andre nordamerikanske eiere i Tele Danmark nærmere 80 prosent av selskapet, skriver Børsen.

Tele Danmark melder at de amerikanske aksjeeierne spenner fra privatpersoner til store institusjonelle investorer.

Annonse