Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fikk Inmarsat-kontrakt

TELEGRAM: Konsulentselskapet Consafe Infotech i Asker har fått jobben med å levere et testsystem til den internasjonale satellitt-operatøren Inmarsat. Etter det Dagens Telecom erfarer er kontrakten på 500.000 kroner, men selskapet regner med at oppdraget kan bli utvidet.

Deskill
Eurocom i Bergen skal samarbeide med Consafe Infotech om leveransene til Inmarsat. Den nye løsningen skal blant annet benyttes til automatisk overvåking av operatørens kommunikasjonssystem, samt aktiv feilsøking.

– Økt Inmarsat-trafikk gjør at de stiller strengere krav til satellittsystemets kvalitet og pålitelighet, sier prosjektleder Gjermund Johre i Consafe Infotech til nyhetsbyrået NewsWire..

Inmarsat-organisasjonenen som ble opprettet i 1979 er mest kjent for skipsfarts-kommunikasjon. Senere er redningstjenester til sjøs, i luften og på land blitt en del av produkttilbudet.
Stikkord: Mobil