Annonse


Testkjør Windows 98

Amerikanske PC-brukere kan fra mandag av bestille Win 98 på CD-ROM, og få operativsystemet med bruksanvisning og produktsupport for 250 kroner.

–Norske brukere må vente til i slutten av mars. Først da har vår support-avdeling kapasitet til å betjene brukerne, sier Ole Tomm Seierstad hos Microsoft Norge.

Lansering i 2. kvartal
Også i USA vil Microsoft distribuere CD-ROMen over flere uker. Windows 98 ”preview program” er beregnet på kraftbrukere som vil teste programvaren i forkant av lanseringen i løpet av andre kvartal. Det amerikanske justisdepartementet vil ikke stanse Windows 98 som en følge av den pågående konflikten mellom Microsoft og konkurransemyndighetene.

– Stabil nok
– Norske brukere kan laste ned betaen fra flere nettsteder, men de får ikke hjelp fra oss, sier Seierstad.

Annonse


Det er uklart hvilken build som blir tilbudt de norske testbrukerne.

– Det kommer nye builds hver time, selv om de ikke blir sluppet ut kontinuerlig. Den nåværende versjonen er stabil nok, sier Seierstad.

Installeres over Win 95
En amerikansk Microsoft-talsmann anbefaler likevel ikke brukerne å kjøre betaen på PCer som brukes til kritiske arbeidsoppgaver. Beta 3 kan installeres over Windows 95, og sikkerhetskopierer Windows 95s systemfiler, slik at du senere kan fjerne betaen.