Annonse


Kvasir mot nye høyder

Nordmenn ser ut til klart å prioritere Kvasir fremfor andre utenlandske søketjenester. Kvasir er i dag internettleverandørens SOLs mest populære tjeneste, samtidig som stadig flere nettsteder nå tilbyr søketjenesten som er del av sin totalpakke.

Flere årsaker
Totalt er det i dag 3,3 millioner robotindekserte dokumenter samt mer enn 43.000 oppføringer inne på Kvasir. SOL-selskapene i Norge, Sverige og Danmark samarbeider for å gi brukerne et best mulig tilbud.

Avd. leder i SOL, Stein Georg Lillemoen, har flere forklaringer på hvorfor tjenesten er blitt så populær.

– For det første har Kvasir gjennom SOL blitt lettere tilgjengelig for flere, det redaksjonelle innholdet har blitt bedre og vi har annonsert svært effektivt for tjenesten, sier Lillemoen i en melding.

Annonse


Kurven peker til himmels
I mars-april i fjor lå tallet på rundt 500.000 oppslag i uken. Siden den gang har stigningen vært jevn, og nærmere seg nå to millioner oppslag hver eneste uke.

Annonse


Annonse


Annonse