Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gode tall fra Informix

TELEGRAM: Databaseselskapet Informix rapporterer om et overraskende overskudd i fjerde kvartal 1997. Selskapet arbeider i et fallende marked med sterk konkurranse, men kan likevel melde om et overskudd på 67 millioner kroner i perioden.

I samme periode i 1996 tapte selskapet vel 51 millioner kroner. Omsetningen i 1997 falt 16 prosent til 595 millioner kroner. I fjerde kvartal hadde selskapet imidlertid en salgsøkning på 21 prosent, melder Finansavisen.

Vil øke i Norge
Selskapet vil ikke ut med resultatene for datterselskapet i Norge, men Norden-ansvarlig og adm. direktør i Norge, Tor Malmo, opplyser at Informix nå er i en oppbyggingsfase her til lands.

Informix utvikler programvare som organiserer store datamengder. De sterkeste konkurrentene er IBM og Oracle.