Croft, Lana

Annonse


Se Lara Croft i 3D

Croft, LanaPotente Pentium-PCer med kraftige grafikkort tegner imponerende bilder på PC-skjermen. Men med litt ekstra hardware, kan PCen vise hva dataspillene virkelig er gode for. Med et 3D-kort blir du sugd dypt inn en hyperrealistisk, 360-graders eventyrverden.

Laras BH-skåler
Jo lenger du går innover i et tredimensjonalt spill, jo mer må detaljene forstørres for å oppnå perspektiv og dybde.

Når du slår baklengs salto gjennom en tunnel sammen med den brystfagre action-helten Lara Croft i spillet Tomb Raider II, blir bildepunktene innerst i tunnelen større enn Laras BH-skåler! 3D-kortene sørger for å beholde detaljrikdommen i tredimensjonale landskaper.

Intel på banen
Dagens ledende 3D-kort bruker prosessorer fra Nvida, ATI og 3Dfxs, og den nye Intel740 vil sannsynligvis prestere en ytelse på linje med disse. Fordi Intel740-prosessoren er billig og dessuten støttes av Intels massive markedsføringsapparat, vil den skape store tumulter i markedet.

Annonse


Tilleggskort
I første omgang vil Intel-brikken bli å finne på tilleggskort som kan koples til PCens eksisterende 2D-grafikkort. Senere kan brikken bli integrert på selve grafikkortet, og i neste omgang på selve hovedkortet. De virkelige spillentusiastene vil nok likevel ønske seg noe ekstra.

Voodoo II i mars
De mest kurante grafikkortene på markedet bruker Voodoo-prosessoren fra 3Dfxs. Alle spill støtter denne prosessoren. Oppfølgeren Voodoo II med tre-fire ganger høyere ytelse enn forgjengeren, er lenge blitt imøtesett med store forventninger. Og nå kommer den!

Creative Labs 3D Blaster
I følge digi.no vil Creative Labs i begynnelsen av mars lansere sitt 3D Blaster Voodoo2-kort på det norske marked. Også dette er et tilleggskort for det vanlige grafikkortet. Kortet er utstyrt med 8 eller 12 MB RAM, og vil koste om lag 2.400 kroner med moms. To kort kan kombineres for ytterligere dobling av ytelsen.

Annonse


Annonse


Annonse