Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Klar til krig på nett

OSLO: Dersom Saddam Hussain greier å få trengt en rakett igjennom det Israelske rakettforsvaret, stiller i allefall israelere med internett-tilknytning godt forberedt. Det israelske forsvaret har nemlig lagt ut all informasjonen du kan trenge dersom det smeller.

Gassmaske
På adressen www.idf.il ligger det israelske forsvaret på plass, og i informasjonssentralen har det vært jobbet natten rundt. Krigsfrykten sprer seg over hele Israel og det forekommer timelange køer der gassmaskeutdelinger skjer.

Eget bomberom
På egne sider ligger hjemmefronten stasjonert. Her får du informasjon om hvor i ditt eget hjem du kan lage eget gass/bomberom, om hva slags beliggenhet i huset, hvordan tette dem, og hvilke gassfiltreringssystemer som finnes på markedet.

Sidene over hjemmefronten anbefales, da man gjennom internett virkelig har mulighet til å komme nært situasjonen for sivilbefolkningen. Alvoret ligger kun sekunder unna…