Arkiv

Annonse


Netcom ut mot Telenorpriser

Arkiv– På en måten kan en si at Telenor har fastsatt utsalgsprisen, uten at de kjenner engrosprisen, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum i Netcom til Dagens Telecom.

Telenor varslet mandag at det vil bli billigere å ringe til mobiltelefon, og at det etter 1. mars vil koste abonnentene 1,85 kroner per.minutt både når de ringer til NetCom- og til Telenor Mobil-kunder.

Forhandlingene pågår
– Den viktigste grunnen til at vi har sendt ut en pressemelding er at Telenors melding skapte forvirring i finansmarkedet. Det fikk mange analytikere til å tro at vi har avsluttet samtrafikkavtalene, men det er ikke tilfelle, sier Bjørkum.

Lavere priser
– Både NetCom og Telenor er enige om at den summen NetCom mottar for samtaler fra Telenor bør senkes, men det er likevel uenighet om hvor stor reduksjonen bør være, heter det i meldingen fra Netcom.

Til 8 mars
– NetCom og Telenor har ennå ikke avsluttet forhandlingene om ny Samtrafikkavtale. Den gjeldende avtalen utløper 8. mars. I forhandlingene skal de to partene blant annet bli enige om hva det skal koste å ringe inn i hverandres telenett, heter det videre.

Annonse