Annonse


«Din Side» kraftig forsinket

– Forsinkelsen er jo irriterende fordi vi mister tid og taper annonseinntekter, men vi har i hvertfall ikke mistet noen annonsører, sier adm. direktør Bernhard Steen til Dagens Næringsliv.

Han regner med at forsinkelsen vil koste selskapet omlag en million kroner.

Endret teknologi
Forsinkelsen skyldes at den tekniske løsningen for hjemmesiden har tatt lengre tid enn beregnet å utvikle. Dette har igjen ført til at selskapet Virtuelle Virksomheter har mistet kontrakten for gjennomføringen av prosjektet.

Det konkurrerende selskapet Digital Hverdag har satt sju av sine ansatte på jobben for å bli ferdige i tid.

Annonse


Lite fremdrift
– Oppgaven ble for stor for Virtuelle Virksomheter fordi kravet til vårt system vokste underveis, og fordi selskapet hadde valgt et verktøy som ikke egnet seg. Dessverre innrømmet de ikke sprekken før i november, en måned før vi skulle lansere, sier Steen til Dagens Næringsliv.

Skøien står bak
Bernhard Steen kommer fra jobben som redaktør av IT-magasinet PC-World. Sammen med investoren Jan Skøien står han bak den interaktive personlige tjenesten. Din side skal bli en nettbasert informasjonstjeneste for data, bil og finans.

I Din Side er det i dag ansatt 13 stykker.

Annonse


Annonse


Annonse