Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siemens utfordrer kamelene

TELEGRAM: Siemens Public Communications Network Group (ÖN) i München har inngått en kontrakt til en verdi av over fire milliarder kroner med Telecom Egypt i Kairo.

Den statlige nettoperatøren Telekom Egypt investerer med dette i svært moderne svitsje-teknologi. Rammekontrakten med ÖN innebærer også at egypterne vil få tilgang til ISDN i løpet av de neste fem årene.

Lokale krefter
Siemens’ lokale tilknyntning i Egypt har vært sterkt medvirkende til at selskapet fikk kontrakten. En stor del av det nye overføringssystemet skal produseres gjennom joint-venturet EGTI (Egyptian German Telecommunication Industry) i Kairo.

I dag er det 100 innbygger per telefonlinje i Egypt. Planen er at tallet skal komme ned i ti innbyggere per linje i løpet av de neste fem årene.
Annonse
Stikkord: Mobil