Grythe, Gunnar NY

Annonse


NetCom til sak mot Telenor?

Grythe, Gunnar NYNetCom vurderer å gå til sak mot Telenor for å få ned prisene på linjeleie. Striden kan stå om hundre millioner kroner.

For høy linjeleie
– Det som er helt klart er at det ikke er korrekt at vi har tatt rettslige skritt. Men vi vurderer å ta saken til retten, og dette vil bli avgjort på neste styremøte. Uenigheten gjelder høye linjeleiepriser, der vi mener at Telenor ikke tar kostnadsorienterte priser. Det er et syn hvor vi faktisk fått medhold fra Post- og teletilsynet, sier Grythe til Dagens Telecom.

Foreldres
– TV 2 har antageligvis fått med seg at partene har vært i Forliksrådet. Dette var fordi at saken ikke skulle foreldes. Men det blir som sagt ikke tatt stilling til om vi skal gå videre ad rettens vei før på neste styremøte, sier Grythe.

Annonse


Annonse


Annonse