Stølann, Arve

Annonse


Ny redaktør i Dagens Telecom

Stølann, ArveNår Stølann tiltrer stillingen vil ledergruppen bestå av ansv. redaktør Arne Joramo, deskredaktør Håvard Fossen og nyhetssjef Trond Heggelund.

Stølann er i dag redaktør og daglig leder i nyhetsbyrået NewsWire, hvor han har arbeidet i fem og et halvt år. NewsWire er oppdragsfinansiert nyhetsbyrå som arbeider for en rekke av Norges største bedrifter.

Teknisk bakgrunn
Stølann har også i en årrekke arbeidet i databransjen og har teknisk utdannelse fra NTNU (tidligere Norges Tekniske Høgskole) i Trondheim.

– Stølann har en bakgrunn som passer ypperlig for å kunne jobbe i vårt redaksjonelle miljø. Det er også positivt for hans nye jobb at han har personlige kontakter i sentrale selskaper i norsk telekomsektor, sier ansv. redaktør Arne Joramo.

Annonse


Viktig veivalg
– Etter å ha vært med i NewsWire helt siden starten sommeren 1992, og gjennom årene innehatt omtrent samtlige funksjoner i byrået, føler jeg nå at det er riktig å søke nye utfordringer, sier Stølann.

Sulten på nyheter
– Jeg har alltid vært sulten på gode nyheter, spesielt i ny teknologi. Jeg ser derfor frem til å begynne i et redaksjonell miljø hvor det skrives om en av de aller mest spennende bransjene i verden i dag, sier Stølann.

Annonse


Annonse


Annonse