powertools2

Annonse


PowerTools popper opp

powertools2VBA PowerTools består av en rekke verktøy som er laget med makrospråket Visual Basic for Applications.

Microsoft legger ut disse verktøyene for å demonstrere hvordan Visual Basic kan brukes til å lage tilleggsfunksjoner for ymse applikasjoner. Microsoft lover å legge ut nye VBA PowerTools hver måned. Microsofts nye nettside Office Update er også verdt et besøk.

Popup synonymer
Vi falt for Word 97 Popup Thesaurus som viser Words synonymordbok (på norsk) som popup-meny i teksten.

Dagens Telecom likte dessuten Word 97 Font Popup som viser en meny med skrifter slik de virkelig ser ut. Word 97 HTML Tools og Presentation Builder er henholdsvis en mal med rutiner for nettpublisering, og et verktøy for å lage PowerPoint-presentasjoner fra overskrifter i Word.

Office 97 og Visio
Blant de andre VBA PowerTools finner vi PowerPoint 97 Numbered Bullets (lager nummererte punktlister) og Presentation Notes (lager notater som støtter deg når du viser en presentasjon), samt Visio Swimlane Diagram Wizard, Access 97 Administrator og Upsizing Tools, og Excel 97 Code Cleaner og Dialog Converter.

Annonse