Arkiv

Annonse


Tilbyr e-post over telefon

ArkivAbonnement hos Telenor er ingen forutsetning. Det er heller ikke nødvendig å ha konto hos en annen nettleverandør. Tilknytning til Norge er imidlertid påkrevet for å kunne gjøre bruk av den nye tjenesten.

– I dag er det omlag 250.000 personer som har eget Internett-abonnement i Norge, mens vel 1,3 millioner har tilgang til nettet på skole eller jobb. Det innebærer at det er nesten en million brukere uten egen adresse som nå får tilbud om dette, sier informasjonsdirektør Arne Cartridge.

Hottere enn Hotmail
På andre markeder har andre operatører tilbudt gratis epostadresser. Det mest kjente alternativet er Hotmail, som også tilbyr brukere gratis adresser. Men Lundal mener Telenor nå har et tilbud som går mye lenger, og som blant annet vil bli utvidet til voice-mail.

Telenor har tro på at mange vil benytte tilbudet. Samtidig reserverer Nextel seg. Gratis e-postadresse kan bli en betalingstjeneste på tre månders varsel.

Annonse


Eksplosjonsartet vekst
Telenor Nextel har omlag 70 prosent av nettbrukerne i Norge som kunder. De har opplevd en eksplosjon når det gjelder antallet elektroniske meldinger som selskapet formidler i år.

I løpet av de siste 12 månedene har antallet meldinger steget fra 2,8 millioner til 9,1 millioner meldinger per måned.