Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobiltest-vinneren i Norge

OSLO: Da Nokia 6110 ble lansert i høst, gikk den rett opp i tet i Dagens Telecoms omfattende test av mobiltelefoner. Nå er telefonen kommet i salg også på det norske markedet.

Nokia 6110
Telefonen har blant annet forbedret menysystem, og med sine 137 gram er 6110 den minste og letteste telefonen Nokia har lansert hittil. Med Standardbatteriet lover Nokia standbytid på 270 timer (11 dager), men telefonen fåes også med et «maratonbatteri» for standbytid opptil 450 timer.

For den proffe
Dagens Telecoms testversjon ga riktignok stanbytid på «bare» 195 timer med standardbatteri (likevel beste resultat av de telefonene som er med i testen). Ellers får telefonen et lite minus for små taster.

Telefonen har mange finesser og henvender seg først og fremst til de profesjonelle mobilbrukerne.

Vår test av Nokia 6110

Hele mobiltesten
Annonse
Stikkord: Mobil