Cartridge, Arne

Annonse


«Alle» vil ha gratis e-post

Cartridge, ArneFra klokken 12.00 tirsdag ga Telenor Nextel alle nordmenn muligheten til å få gratis e-postadresse og til å lese posten uansett hvor de er i verden, om de har tilgang til nettet.

Abonnent
Det er ikke en forutsetning at man har et abonnement hos Telenor, eller en annen nettleverandør.

– I dagens kommunikasjonssamfunn er e-postadressen i ferd med å bli like viktig som folks telefonnummer, og som gateadressen er den en del av folks identitet, heter det i meldingen fra Telenor.

Eksplosjon
Telenor Nextel – som er Norges største Internettleverandør – har opplevd en eksplosjon i antall elektroniske meldinger som selskapet formidler.

Annonse


I løpet av de siste 12 månedene har antallet steget fra 2,8 millioner til 9,1 millioner meldinger per måned, heter det i en melding fra selskapet.

Vekst
– I Norge er det i dag omlag 250.000 personer som har eget Internett-abonnement, mens vel 1,3 millioner nordmenn har tilgang til nettet på skole eller jobb. Det innebærer at det er nesten en million brukere uten egen adresse som nå får tilbud om dette.

Det kommer også stadig flere terminaler i det offentlig rom, enten på biblioteker, i ventehaller eller på hoteller, sier informasjonsdirektør Arne Cartridge i Telenor Nextel.

For alle
– Snart vil det også bli vanlig å benytte TV for tilgang til Internett. Tilbudet om at alle i Norge nå kan registrere sin egen e-postadresse gratis, og å lese posten via Internett der man finner tilgang til nettet, vil bidra til å gjøre e-post til allemannseie i Norge, sier Cartridge.

Mere stoff
Dersom du vil vite mer om denne saken, anbefaler vi deg å besøke Dagens Telecom tirsdag ettermiddag. Sett gjerne et bokmerke – så har du våre nyheter lett tilgjengelig!

Annonse


Annonse


Annonse