spinning e-mail

Annonse


Gratis e-post til alle

spinning e-mailGratis e-post-adresse til alle nordmenn: Dette er strategien Telenor Nextel har valgt for ytterligere å feste sitt grep om det norske Internett-markedet. Selskapet har allerede en dominerende stilling etter at Schibsted-abonnentene kom med i fjor.

Tøffere konkurranse
Telia og Tele2 har imidlertid vært meget aktive i forbindelse med teleliberaliseringen, og den siste tiden har Telenor Nextel mistet markedsandeler. Det er denne utviklingen selskapet nå ønsker å stoppe ved å gi alle nordmenn et tilbud det er vanskelig å si nei takk til: Gratis e-post-adresse.

Suksess i utlandet
Ukeavisen Telecom Revy kunne forrige uke fortelle om at Telenor Nextel har undertegnet en kontrakt med Concert-alliansen som innebærer at alle Concerts e-post-tjenester i 50 land skal formidles av Nextel og passere gjennom selskapets sentrale datamaskiner inne i Fløyfjellet i Bergen.

Dersom du vil vite mer om denne saken anbefaler vi deg til å besøke Dagens Telecom tirsdag klokken 12.30. Sett gjerne ett bokmerke – så har du vår internettavis lett tilgjengelig!

Annonse