Andersson, Gillian

Annonse


X-files dame er mest hot

Andersson, GillianSelskapet bak søkemaskinen Yahoo! har satt opp en uoffisiell liste over hvilke kjendiser innen film, fjernsyn og musikk som har flest hjemmeside på nettet.

Øverst på nettet står X-files stjernen Gillian Anderson med 99 hjemmesider. Alicia Silverstone har 91 stjernesider, mens Baywatchs Pamela Anderson Lee har fått 67 fans til å sette opp puppulære hjemmesider.

Kollega
Andre med mange hjemmesider er ungdomsidolene Hanson med 67 sider, The Artist Formerly Known as Prince 46, Madonna 45, Alanis Morissette 45 og Gillian Andersons kollega i X-files David Duchovny har 41 hjemmesider.

Michael Jackson ble notert for 31 idoldyrkeres innsats, Elton John 18 – og åtte av dem er satt opp i forbindelse med hans hyllest til avdøde prinsesse Diana.