Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hermansen inne på teppet

TELEGRAM: Konsernsjef Tormod Hermansen (bildet) og styreformann Arnfinn Hofstad i Telenor måtte sent tirsdag kveld inn på teppet til Odd Einar Dørum. Samferdselsministeren ville ha en forklaring på hvorfor Telenor hadde informert opposisjonen på Stortinget om de avbrutte fusjons- forhandlingene.

Hermansen ny
I øverste etasje i regjeringskvartalet var det tirsdag kveld hektisk møtevirksomhet. Telenor-ledelsen satt da i oppklaringsmøte med statsråd Odd Einar Dørum.

I følge Aftenposten pågikk møtet mellom Dørum og Telenor-toppene fra klokken 21.30 til 23.00.

Fikk «smekk på fingrene»
Samferdselsdepartementet er svært knapp i informasjonen om hva som pågikk på Dørums kontor tirsdag kveld, men kilder i departementet hevder ovenfor Dagens Telecom at Hermansen og Hofstad fikk en verbal «smekk på fingrene» på grunn av lekkasjene til Arbeiderpartiet og Høyre.

Nytt møte onsdag
– Jeg kan bekrefte at samferdselsminister Dørum har hatt samtaler med Telenors konsernsjef og styreformann. Samtalene vil fortsette onsdag, opplyser informasjonssjef Ivar Torvik i Samferdselsdepartementet til Aftenposten.

Se også:

  • Hermansen beklager dypt (28.01.98 kl 11:38)
  • Stikkord: Mobil