Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre økonomi for SAP

TELEGRAM: Det tyske programvareselskapet SAP overgikk markedets forventninger med et overskudd på hele 3,9 milliarder, og en økning i omsetning på utrolige 63 prosent i fjor.

– Årsaken til det gode resultatet er sterke produkter som slår godt an i markedet, og en rekke produktforbedringer som har fått god mottagelse, sier europasjefen Henning Kagermann i SAP til Finansavisen.

Fortsatt vekst
SAP forventer i år en vekst på mellom 30 og 35 prosent. Noe som gir en nedgang for konsernet sammenlignet med fjorårets rekordvekst på over 60 prosent.

Selskapets viktigste nye produkt er 4.0 versjonen av det berømte R/3-programmet for bedriftsstyring. Denne versjonen har nye funksjoner som takler innføringen av euro og år 2000 skiftet, melder Dagens Næringsliv.