Rynning, Morten

Annonse


PCTVnet reddet fra konkurs

Rynning, Morten– Dette er den summen vi trenger for den videre driften i år. Nå vil vi jobbe videre med å forbedre logistikk og produksjonsapparatet for å redusere risikoen ved virksomheten, sier Morten Rynning, som er ansvarlig for markedsføring i PCTVnet.

Leverer til Upnet-Merkantildata
Rynning forteller at løsningen nå innebærer at selskapet kan levere flere tusen bestilte bokser til Upnet – Merkantildata i Sverige. Den svenske bedriften har tidligere uttalt tro på at det skal gå an å selge 150.000 bokser på det nordiske markedet.

PCTVnet har i dag 41 ansatte. Produktet er en boks som gir Internett på fjernsynsapparatet, i tillegg til å utføre andre funksjoner. Bedriften er svært forsknings- og utviklingsintensiv.

Forskning viktig
– FoU er en viktig del av virksomheten vår, og kommer til å være det framover også, sier Rynning. Han sier at boksene fra PCTVnet stadig vil kunne få ny funksjonalitet via oppgraderinger.

Annonse


– Vi jobber for tiden med å benytte vårt produkt til strømstyring. Det er vi kommet ganske langt med. Ganske snart nå skal vi sette igang et testprosjekt sammen med EFI – energiforsyningens forskningsinstitutt, sier Rynning.

«Slankere» virksomhet
Rynning forteller at ledelse og styre nå skal gå gjennom organisasjonen for å få en bedre kostnadsstruktur og gjøre hele virksomheten slankere, men konkrete bemanningsreduksjoner er det for tidlig å si noe om.

PCTVnet har ikke fabrikker selv, men benytter Sonec og Kongsberg Electronics til produksjon av produktet.

Se også:

  • Mislykket emisjon

  • PCTVnet mot konkurs

    Annonse