Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Office Update åpner onsdag

OSLO: Onsdag åpner Microsoft den nye nettsiden Office Update. Her kan du gratis oppgradere Office 97 med funksjonene i de kommende Office 98, Office 99 osv.

Microsoft har lenge tilbudt programoppdateringer til brukere av Office 97 via nettet. Onsdag lanserer de et forbedret nettsted med kunstig intelligens som tilpasser seg brukernes individuelle behov.

Office Update
Når du besøker den nye siden, finner du i første omgang brukertips, en kalender-mal, en nedlastbar PowerPoint-funksjon som kan rotere objekter tredimensjonalt, og talestyrings-programmet Kurzweil for Word 97. Før du får tilgang til Office Update, må du registrere deg som Office 97-bruker.

Intelligent
Nettsiden bruker intelligent programvare til å tilpasse seg ditt individuelle bruksmønster. Hvis du ofte etterlyser oppdateringer eller brukertips om Excel, vil nettstedet gå direkte til Excel-informasjonen når du logger deg på. Etterhvert kommer tilsvarende nettsider for en rekke Microsoft-programmer.