Gorpeshop.gif

Annonse


eShop med millionavtale

Gorpeshop.gifeShop planlegger også en emisjon i USA hvor målsetningen er å hente inn mellom 20 og 40 millioner kroner i ny kapital.

Etablerer nytt selskap
Det er gjennom datterselskapet e-Merchant Group (EMG) i Seattle at eShop har fått en kontrakt med det amerikanske nettselskapet. GORP har frem til nå ikke hatt noen internett-butikk, og vil sammen med EMG etablere getGEAR, melder Finansavisen.

Adm. direktør i EMG, Karl Wiersholm, sier til Finansavisen at de regner med å ha getGear opp å gå i løpet av sommeren og da vil representere rundt 20 produsenter av forskjellige friluftsprodukter.

Ideen bak
Forretningsideen til EMG er enkel. De ønsker å være bindeleddet mellom ulike produsenter og trafikkdrivere på nettet. I praksis betyr dette at EMG etablerer butikkene på nettet og skaffer kunder i samarbeide med de store internett-selskapene.

Annonse


Annonse


Annonse