Annonse


Rekordordre for Ericsson

– Dette viser at ordrene flyter inn og at Kina ikke er blitt påvirket av den økonomiske krisen i Sydøstasia. I Kina går det som forventet, sier pressetalsmann for Ericssons mobilsystemer, Johan Wiklund, til Tidningarnas Telegrambyrå.

Ventet ordre
Den siste tiden har kursen på Ericssons aksjer steget på grunn av forventinger om at selskapet skulle få ordren. Bestillingen er betydelig større en de som Ericsson hittil har fått på det kinesiske markedet.

I løpet av våren skal selskapet bygge ut GSM-nettet til GMCC fra å dekke en og en halv million abonnenter til å omfatte vel fire millioner. I provinsen Guandong bor det omlag 70 millioner mennesker.

Viktig marked
Med dette styrker GMCC sin stilling som Kinas største mobiloperatør. Kina er blitt et av Ericssons viktigste marked. Ericsson China har mer enn 3000 ansatte fordelt på 19 avdelingskontor og har 8 «joint ventures» selskap som leverer kommunikasjonsløsninger.

Annonse


Annonse


Annonse