Annonse


Svart dag for ISI

Ti personer ble innlagt etter ulykken. Seks av disse ligger på intensivavdelingen på Ringerike sykehus, melder Aftenposten.

– Vi har selvfølgelig informert alle ansatte. Det ble holdt informasjonsmøte på alle kontorene i dag tidlig i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Det blir et nytt møte i ettermiddag. Der går videre inn på et opplegg for de som vil ha behov for profesjonell oppfølging av psykiater og lege avdelingsdirektør i ISI Norge, Andreas Rømming til Dagens Telecom.

Skihelg
ISI hadde årskonferanse på Beitostølen i helgen. Der var ansatte med ledsagere fra selskapets avdelinger i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. Firmaet hadde leid åtte turbusser.

En buss med 50 passasjerer kolliderte med en personbil på E16 ved avkjøringen til Riksvei 7 ved Heradsbygda ved 17.30-tiden søndag. Begge sjåførene omkom.

Annonse


Ikke fare for livet
– Ingen av passasjerene er livstruende skadd, ifølge avdelingsoverlege Trond Bjørge ved medisinsk avdeling på Ringerike sykehus i går.

Skadene omfatter alt fra brudd i brystkasse og kraveben, samt skjæreskader fra glass, melder Dagsavisen.

Dramatisk
– Passasjerene i ulykkesbussen opplevde sammenstøtet som svært dramatisk. Plutselig var det kaos i bussen. Alle er preget av situasjonen som er oppstått, men våre ansatte ser ut til å takle ulykken på en fin måte, sier Rømming til Dagsavisen.

ISI Norge er et datterselskap av svenske Enator.
Selskapet driver med konsultenttjenester for IT bransjen og har 350 ansatte i Norge.

Annonse