Annonse


Intel med ny nettbuffer

Siden begynnelsen av november har de amerikanske Internett-tilbydere Sprint, Netcom Online og GlobalCenter testet en ny bufferteknologi (cache) fra Intel. Både nettsidene hos Intel og hos Internett-tilbyderne som har testet produktet, tyder på at Quick Web vil bli lansert mandag eller senere denne uken.

Tilbys Internett-tilbyderne
QuickWeb vil først bli tilbudt hos Intels samarbeidspartnere. Senere vil teknologien bli gjort tilgjengelig for Internett-tilbydere over hele verden. Nettsider som bruker QuickWeb viser en spesiell QuickWeb-logo, á la Intel Inside-logoen, på sine hjemmesider.

Ingen spesiell programvare
Quick Web bruker bufferteknologi for å redusere nedlastingstiden. Brukerne trenger ikke å supplere nettleseren med spesiell programvare. QuickWeb inneholder også funksjonen Web-O-Meter, som viser hastighetsforbedringen. I følge Intel kan nedlastingstiden halveres.

Annonse