Annonse


PowerTech med ny plattform?

Disse tjenestene skal baseres på en helt ny teknologisk plattform. Hva denne nye plattformen består i, har det ikke lykkes å få PowerTech til å definere. Heller ikke hvilke nye tjenester det er snakk om å etablere, men taletelefoni over Internett ligger nok i løypa.

Enorm vekst?
Selskapet ble etablert i 1993 og har et landsdekkende nett i Norge. Kundene er i hovedsak fra bedriftsmarkedet. PowerTech har overtatt et par selskaper i løpet av de siste to årene, og hadde per juli 1997, 5500 kunder.

De hevder selv å ha hatt en vekst på 800 prosent i 1995, og forventet en enda større vekst i 1996 og en sterkere posisjon i markedet fremover. Her slutter historikken som ligger på selskapets hjemmesider.

Kunder i 240 kommuner kan nå selskapets nett til lokaltakst, og PowerTech har 20 tilknytningspunkter i større norske byer.

Annonse