Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Ameri Data» blir norsk igjen

OSLO: GE Capital Information Technology Solutions (ex-Ameri Data) skifter navn igjen. Etter å ha hoppet fra eier til eier med tilhørende navneskifte heter selskapet til adm. direktør Omar A. Lien (bildet) nå «IT Integrator». Selskapet er dermed kjøpt tilbake på norske hender.

Lien, Omar
Navneskiftene har vært hyppige ettersom eierne har vekslet.

Selskapet har i det siste vært kjent som GE Capital Information Technology Solutions. Før det het det AmeriData Global. Selskapet opererte fra 1964 til 1. september 1995 som Control Data.

Ble omdøpt
Den norske GE-avleggeren er nå omdøpt til IT Integrator AS. Både ansatte i bedriften og et antall eksterne investorer er kommet inn på eiersiden. Det er dessuten meningen å gjennomføre en rettet emisjon i løpet av våren, melder Adresseavisen.

«Endelig norsk!», er gjennomgangsmelodien i de ansattes kommentarer til eierskiftet.