Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telia deler Norge i fire

OSLO: Telia deler nå Norge opp i fire takstområder. Dette kom fram på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Telia og adm. direktør Bjørn Formo (bildet) ønsker med dette å slå hardt tilbake mot erkekonkurrenten Telenor.

Formo, Bjørn 1
– Fire lokaltaktsområder skal det gjøre det enklere for nordmenn å vite hva telefonsamtalen koster. Hvis du bor for eksempel i Bergen skal du nå betale lokaltakst til alle andre abonnenter med telefonnummer som begynner på 5, sier Formo til Dagens Telecom.

Tjener på lokaltrafikk
På denne måten vil Telia motbevise Telenors påstand om at det ikke er mulig å tjene penger på lokaltrafikk i Norge.

Dagens Telecom vil om kort tid komme tilbake med flere nyheter og kommentarer fra denne pressekonferansen. Følg med!
Stikkord: Mobil