Negroponte, Nicholas

Annonse


IT-guru til Oslo

Negroponte, NicholasNegroponte foreleser for en engere krets på 230 mennesker i Oracles kontorer på Lysaker. Han vil hovedsakelig snakke om utdanning og den digitale fremtiden i et timeslangt foredrag.

Kremen kommer
Deretter blir det utspørring ved et panel bestående av sjefsøkonom i Handelsbanken Knut Anton Mork, ex-statsråd Gudmund Hernes, investor og skipsreder Terje Mikalsen, Oracles visepresident Pier Carlos Falotti og administrerende direktør i IBM Ole Haaber.

Privat møte
Omlag 170 nordmenn har vært innom Massachusetts Institute of Technology. Foreningen for disse tidligere studentene, MIT Club of Norway, er det som har invitert Negroponte.

Samfunn
– Det er et privat møte, men vi har invitert noen toppledere og politikere. Vi er interessert i å bidra til utviklingen av samfunnet og mener dette kan være en måte.

Annonse


– Negroponte har spilt en vesentlig rolle i utvikling av IT. Selvfølgelig er det stort for oss i klubben at han kommer hit, og han stiller også opp nesten gratis, sier klubbens leder Ellen Nedrebø.

Tilbake i april
Oracle Norge og Andersen Consulting deltar som sponsorer. Negroponte skal komme tilbake til Norge i slutten av april, men da i en litt mer kommersiell sammenheng.

Annonse


Annonse


Annonse