Annonse


Milliardkontrakt til Nera?

– Vi har ikke fått noen kontrakt ennå. Vi kan imidlertid få kontrakt ut fra at vi har et forretningsmessig samarbeid med Lucent og at vi tidligere har vært underleverandør til Lucent i India, sier informasjonssjef Helge Skaar i Nera til Finansavisen onsdag.

73 millioner innbyggere
Lucent vant gigantkontrakten på 325 millioner amerikanske dollar mandag kveld.

Det amerikanske telekomselskapet skal samarbeide med Tata Teleservices om å bygge opp og levere utstyr til et funksjonsdyktig telenett i den sydlige indiske staten Andhra Pradesch som har hele 73 millioner innbyggere.

Gode sjanser
Finansavisen melder om at det er få telelinjer i området, og at Nera nå har gode sjanser til å få en delkontrakt i forbindelse med Lucents «gullavtale» med det indiske selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse