Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Milliardkontrakt til Nera?

TELEGRAM: Bergensselskapet Nera har all grunn til å være optimistiske etter at samarbeidsselskapet, Lucent Technologies, har fått en kontrakt med indiske Tata Industries på hele 2,3 milliarder kroner. Ettersom Nera er prioritert leverandør til Lucent kan de få ordrer på rundt en halv milliard.

– Vi har ikke fått noen kontrakt ennå. Vi kan imidlertid få kontrakt ut fra at vi har et forretningsmessig samarbeid med Lucent og at vi tidligere har vært underleverandør til Lucent i India, sier informasjonssjef Helge Skaar i Nera til Finansavisen onsdag.

73 millioner innbyggere
Lucent vant gigantkontrakten på 325 millioner amerikanske dollar mandag kveld.

Det amerikanske telekomselskapet skal samarbeide med Tata Teleservices om å bygge opp og levere utstyr til et funksjonsdyktig telenett i den sydlige indiske staten Andhra Pradesch som har hele 73 millioner innbyggere.

Gode sjanser
Finansavisen melder om at det er få telelinjer i området, og at Nera nå har gode sjanser til å få en delkontrakt i forbindelse med Lucents «gullavtale» med det indiske selskapet.
Stikkord: Mobil