Grythe, Gunnar NY

Annonse


Ikke tidskritisk for NetCom

Grythe, Gunnar NY– Namsretten har ikke tatt stilling til partenes ulike forhandlingsstandpunkt, og har heller ikke vurdert om de ulike prisforslagene er for høye eller for lave, heter det i en melding fra NetCom.

Forhandlinger har pågått siden oktober i fjor og skulle etter planene vært avsluttet før jul. Å bringe Telenor inn for Namsretten kunne vært en vei for å tvinge gjennom en avtale.

Nye forhandlinger
– Det gikk ikke så fort som vi hadde håpet. Nå har Namsretten slått fast at saken ikke er så tidskritisk som vi mente at den var. Retten vil ikke pålegge Telenor å iverksette NetComs prefiks nå, og ber partene om å gå tilbake og fortsette forhandlingene.

Egen teleoperatør
Det er åpenbart at Telenor ikke ønsker at NetCom får ta i bruk sitt tildelte prefiks. Det vil innebære at vi kan tilby billigere samtaler til utlandet, billigere fjerntakstsamtaler og billigere samtaler til mobiltelefon, heter det i NetComs melding.

Annonse


– Vi har en helt annen kundeportefølje, og da er vi den eneste likeverdige partneren til Telenor frykter de oss mer enn de andre teleoperatørene, sier Grythe.

Annonse


Annonse


Annonse