Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Visma går ombord

OSLO: Visma-konsernet og adm. direktør Øystein Moan (bildet) har inngått en kontrakt med Royal Caribbean Cruises Ltd (RCCL) på 14,6 millioner kroner. Visma skal levere Amos-programvare for vedlikehold og innkjøp til cruiseskipene.

Moan, Øystein
Kontrakten har en samlet verdi på 14,6 millioner kroner, hvorav programvare vil utgjøre omlag syv millioner kroner.

Prosjektet innebærer levering og installasjon av Amos-programvareløsninger til kontorer og ombord på samtlige skip i RCCL cruise-flåte. Selskapet driver to cruiserederier, Royal Caribbean Cruises og Celeberity Cruises. Tilsammen har RCCL 19 skip.

Uføres i USA
I følge Visma vil programvare, prosjektledelse og teknisk service bli levert av selskapets datterselskap SpecTec i Miami, USA. Opplæring for offiserer ombord vil skje av SpecTec i Oslo sammen med en del andre sentrale SpecTec-kontorer, opplyser Øystein Moan.

God ordrereserve
Moan poengterer at med denne kontrakten i havn har Visma Marine Divisjon en meget god ordrereserve for 1998.