Annonse


Telenor forbereder priskrigen

– Vi har en løpende vurdering av telemarkedet både på fastnettsiden og på mobilsiden. I inngangen til året har det vært prisendringer hos Telenor mobil og på utenlandstelefoni. Når det gjelder hva som skjer i tiden fremover, har vi ingen konkrete nyheter i øyeblikket. Vi ser på an situasjonen og følger med i markedet, sier informasjonsdirektør Jan Kristensen i Telenor Bedrift

Ned i markedsandel
– Vi i Telenor er innstilt på at vi med flere konkurrenter vil tape noe i markedsandel. Med et økende behov for tele og kommunikasjonstjenester, tror vi at omsetningen vil øke i årene som kommer, selv om markedsandelen går ned, sier informasjonsdirektøren til Dagens Telecom.

Telia farligst
Telia er en konkurrenten Telenor regner med kommer for fult.

– De er aggressive på det danske markedet, og det er ingen grunn til å tro at de ikke vil bli vår sterkeste konkurrent på det norske bedriftsmarkedet, mener Kristensen.

Annonse


Annonse


Annonse