Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sykehusjobber for Ascom

OSLO: Telekomselskapet Ascom Tateco klarte i desember å få fem kontrakter med norske sykehus for levering av personalalarmsystemet TeleProtect. Kontraktene har en samlet verdi på på 1,3 millioner kroner.

Personalalarmsystemet skal leveres til Radiumhospitalet, de psykiatriske avdelingene ved Gjøvik fylkessykehus, Lovisenberg Diakonale sykehus, Aust-Agder sentralsykehus og psykiatrisk senter ved Sentralsyskehuset i Møre og Romsdal.

Også trådløse telefoner
I følge Ascom omfatter kontraktene også leveranser av trådløse telefonsystemer og interne personsøkersystemer som intergreres med personalalarm-systemene.

Omsatte for 30 mill.
Ascom Tateco hadde i fjor 18 ansatte, og en omsetning på 30,8 millioner kroner, opplyser adm. direktør Bjørnar Barbogen i en melding.
Stikkord: Mobil