virtuelt julebord

Annonse


Økning i digitale møter

virtuelt julebordVideokonferanser har imidlertid ikke redusert antall forretningsreiser slik som flyselskapene tidligere fryktet.

I følge Telenor Bedrift er videokonferanser mest benyttet til møter enten internt i bedrifter eller mellom bedrifter. Selskapet har nærmere 70 prosent av markedet for videokommunikasjon.

Forventer vekst
Med det mer stabile og rimeligere utstyret som nå kan bli kjøpt, forventer Telenor en like stor vekst både i salget og i bruken av videokommunikasjon for de kommende årene, melder nyhetsbyrået NewsWire.

Videokonferanse hjemmefra
– Det er nå stor interesse for hjemme-PCer i næringslivet. Spesielt stor interesse er det for et PCbasert videosystem som har kommet på markedet i år. Teknologien gjør at brukerne kan sitte foran hver sin PC å arbeide på samme dokument, snakke sammen og samtidig ha muligheten til å se hverandre på skjermen, sier produktgruppesjef Stig Mortvedt i Telenor Bedrift til NewsWire.

Annonse


Annonse


Annonse