Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom Bedrift øker

TELEGRAM: I 1997 hentet NetCom og adm. direktør Gert Munthe (bildet) inn mellom 25.000 og 30.000 nye kunder i bedriftsmarkedet. Disse skal nå bli nøkkelen til å oppnå fullverdige konkurranse i forhold til Telenor.

Arkiv
– NetCom kan, forutsatt at vi får samtrafikkavtalen med Telenor på plass, levere nesten all telekommunikasjon. Dermed blir vi den eneste operatøren som i 1998 kan bli en fullverdig konkurrent til Telenor, sier Munthe til Dagens Næringsliv mandag.

Fordobling
NetCom regner med en ringetid på omlag 250 minutter i måneden for den gjennomsnittlige bedriftskunden. Privatabonnenten bruker bare en tredjedel av denne tiden i telefonen.

Dersom storkundene nå også velger NetComs tilbud for fast-telefoni, vil ringetiden kunne øke til over 500/600 minutter i måneden for denne kundegruppen, melder Dagens Næringsliv.
Stikkord: Mobil